ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:25230.23990

σχετικα με μας

ΞΕΝΩΝΑΣ «ΦΑΙΔΡΑ» & ΨΩΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΜΥΛΟΣ» ΒΩΛΑΚΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Βρισκόμαστε στο Ν. Δράμας σε υψόμετρο 1.700 μέτρα κοντά στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο. Είναι παραδοσιακός και ιστορικός οικισμός 1.500 κατοίκων. Απέχει 35 χλμ. από την πρωτεύουσα του νομού και μόλις 9 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο «Φαλακρού». Το χιονοδρομικό κέντρο είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα για την καλή ποιότητα χιονιού και τη μεγάλη του ποικιλία σε πίστες. Διαθέτει ένα 4θέσιο μεγάλο λιφτ και 4 μικρότερα, δυο καφετερίες και χώρους ενοικίασης εξοπλισμού και διδασκαλίας σκι.

Η ΦΑΙΔΡΑ

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με ατομική θέρμανση, μπάνιο και τηλεόραση, με θέα στην κεντρική πλατεία του χωριού. Η δυνατότητα φιλοξενίας είναι 6 δίκλινα, 1 τρίκλινο, 1 πεντάκλινο και 1 διαμέρισμα.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quis eros lobortis, vestibulum turpis ac, pulvinar odio.

Ο ΜΥΛΟΣ

Στο παραδοσιακό εστιατόριο μας θα βρείτε γνήσια ελληνική κουζίνα σε ψητά και μαγειρεμένα φαγητά. Μεγάλη ποικιλία κρασιών και γρήγορη εξυπηρέτηση. Όλα τα εδέσματα, φαγητά και κρεατικά γίνονται με σπιτική φροντίδα και υλικά δικής μας παραγωγής.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quis eros lobortis, vestibulum turpis ac, pulvinar odio.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Άμεσο και πολύ φιλόξενο περιβάλλον με ντόπια Ελληνική κουζίνα από υλικά δικής μας παραγωγής και με δωμάτια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα καλά παραδοσιακά chalet.

Παραδοσιακή μουσική

Στην ταβέρνα μας θα ακούσετε τα ποιο όμορφα παραδοσιακά τραγούδια.

Γνήσια ελληνική κουζίνα

Γνήσια ελληνική κουζίνα σε ψητά και μαγειρεμένα φαγητά.

Μεγάλη ποικιλία κρασιών

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία κρασιών για να δοκιμάσετε.Θα μήνετε σίγουρα ευχαριστημένοι.

Υλικά δικής μας παραγωγής.

Όλα τα εδέσματα, φαγητά και κρεατικά γίνονται με σπιτική φροντίδα και υλικά δικής μας παραγωγής.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΦΑΙΔΡΑ ΜΑΡΙΓΚΟΥ

Master Chef
Σας περιμένουμε με πολλές σπιτικές συνταγές και ντόπια προιόντα.
Need a party Book Table Now
C:\xampp\htdocs\

MUSIC PLAYER

ON
OFF