ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:25230.23990

Ξενώνας «Φαίδρα» & Ψωτοπωλείο «Μύλος» στο Βώλακα, Δράμα, ξεκούραση και φαγητό. Xenonas Faidra & tavern Drama rooms Τηλ.: 25230.23990 Κιν : 6977.426489

ΦΑΛΑΚΡΟ ΟΡΟΣ

Στο Φαλακρό Χιονοδρομικό Κέντρο

Στο οροπέδιο του Αγίου Πνεύματος και σε απόσταση 12 χλμ. από το Βώλακα, οι λάτρες των χειμερινών σπορ θα χαρούν τη φυσική πίστα του χιονοδρομικού κέντρου, σε υψόμετρο 1745 μ., συνήθως από το Δεκέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο. Η πίστα του κέντρου διαθέτει διαδρομές όλων των επιπέδων δυσκολίας και είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για αθλητές.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Το Φαλακρό παρουσιάζει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και για τον φανατικό ορειβάτη.
Λειτουργούν 4 συρόμενοι αναβατήρες, μία τετραθέσια εναέρια αποσυμπλεκόμενη καρέκλα, μία εναέρια διθέσια, και τρία baby lift, που εξυπηρετούν τις 20 και πλέον πίστες του χιονοδρομικού, συνολικού μήκους πάνω από 22 χλμ. Σήμερα, με τη συνεχή βελτίωση των υποδομών του, κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις αξιολόγησης των χιονοδρομικών κέντρων της χώρας μας.
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Το καγιάκ γίνεται με μονοθέσια λέμβο και ένα κουπί διπλής όψης ώστε ο αθλητής να μπορεί να κωπηλατεί εναλλάξ δεξιά και αριστερά. Καθώς ξεκινά από ένα υψηλότερο προς ένα χαμηλότερο σημείο, πρέπει να εκμεταλλευθεί τη δύναμη του νερού, να ελέγξει τη λέμβο, να αποφύγει τα φυσικά εμπόδια και φυσικά, την ανατροπή της! Ο εξοπλισμός που απαιτείται περιλαμβάνει κράνος και σωσίβιο που κρίνονται απαραίτητα για την ασφάλεια ακόμα και των έμπειρων αθλητών.
Need a party Book Table Now
C:\xampp\htdocs\

MUSIC PLAYER

ON
OFF